richardengelfriet.nl

Home » Dagvoorzitter

Dagvoorzitter

Richard Engelfriet treedt op als dagvoorzitter / gespreksleider tijdens bijeenkomsten over de meest uiteenlopende thema’s en voor vrijwel alle doelgroepen. Zijn stijl is ontspannen, vrolijk en uitnodigend. Hij richt zich volledig op het proces, en zorgt dat de juiste discussie wordt gevoerd en alle standpunten en denkrichtingen op tafel komen. Betrekt zeer nadrukkelijk de zaal bij de discussie en bedenkt graag leuke werkvormen en zaalopstellingen. Kan tevens zijn jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk inzetten bij het benaderen van sprekers en andere verrassende ideeen voor bruisende bijeenkomsten.

Wat voor type bijeenkomsten leid je allemaal?
Dat varieert enorm. Ik treed op als dagvoorzitter op grote congressen met wel 1500 bezoekers, tot intieme rondetafelgesprekken met 15 man. Soms is het heel serieus en vliegen bij een bewonersavond de emoties je om de oren, en soms is het een hele luchtige bijeenkomst waar het doel vooral is om samen een leuke middag te hebben. Bij het ene evenement ben ik interviewer, soms ben ik presentator en dan weer quizmaster. Wat mijn rol ook is: mijn doel is altijd om energie, inhoud en inspiratie in een bijeenkomst te krijgen.

Ben je ook bekend met ons thema […]
Het klinkt gek, maar ik kan inmiddels met alle thema’s uit de voeten. Mijn stijl zorgt ervoor dat ik de inhoud ‘uit de zaal haal’. Ik ben geen betweterige dagvoorzitter die zelf het slimste jongetje gaat spelen. Ik geloof in de inhoud van alle deelnemers aan een bijeenkomst en maak daar gebruik van. Dus of het nou gaat om online marketing in de agrarische sector, voorschoolse educatie of een nieuwe marketingstrategie in de chemie (om maar een paar voorbeelden te noemen): ik ga er graag mee aan de slag!

Ik snap dat jij jezelf een geweldige dagvoorzitter vindt. Mag ik ook een klant van je bellen die van jouw diensten gebruik heeft gemaakt?
Natuurlijk heb ik meer dan voldoende referenties in vrijwel alle denkbare branches. Stuur me een mailtje en ik stuur u een referentie!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: